perjantai 5. syyskuuta 2014

Liikuntatutoreita ja tiimeilyä

Morjensta taas!

Kirjottelin tos kevväämmäl pari plokii ja nyt taas! Eli edelleen oon JAMKOn Liikuntavastaava ja kuten saattenette tekstist hiffat, mää oo edellee Porist!

Pirettiin tos maanantain Liikuntatutortiimi jos jaettii tehtävii tuleval syksyl ja muutenki käytii syksy ohjelmaa lävitte. Liikuntatutorit o siis normi tutoreista koulutettu valiojoukko, joitte päätehtävä o hiuka liikkuvie / ei ollenkaa liikkuvie opiskelijoide kannustamine ja tsemppaamine liikkumaa. Lisäks ne sai täks vuodeks tehtäväksee tarkastel tarroi Korkekoululiikunna palloiluvuoroil. Ne osallistuu myös erilaiste liikuntatapahtumie suunnitteluu ja toteutuksee kute esim. Liikkujaiste. Mut Liikkujaisist sit lisää seuraavas plokis, ny keskityn noihi liikuntatutoreihi.

Ite olin kans pari vuat sit liikuntatutori, sillon oli viel palloiluvuorot KOOLSilla ja oli omat vastuuvuorot mis piti käyd vetääs se vuoro ja avaas ovet. Nykyää ne tarkastaa tarrat noil palloiluvuoroil. Nykyää ne o paremmis paikois ja parempin aikoin. Ei tartte ain ol niil lepakkovuaroil.

Sit meil lähtee tos pari viiko pääs 5 liikuntatutorii Kiilopäälle Opiskelijoide Liikuntaliiton koulutusmatkalle, mut ne o luvannu kirjottaa kans ploki siit, joka kannaattaa kans lukee! On varmaa komia reissu! Ny taas ku o vauhtii päästy tää tekstin rustaamisen kans ni huamen vois jatkaa sit taas noist Liikkujaisist ja vähä kertoo et mikä se o, ketä siäl tekee ja mitä, ja sit tietty viel et koska se o.

Hyvää alkanut syksyy!
Lauri Sinisalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti