maanantai 8. syyskuuta 2014

Syksy on täynnä mahdollisuuksia!

Uusi viikko on taas pyöräytetty käyntiin, ykkösillä tämä on jo kolmas viikko. Joko alatte päästä kärryille, mistä tässä hommassa on oikein kyse?
Vaikka nyt tuntuu, että koko ajan hypetetään kaiken maailman tapahtumista ja tekemisistä, eivät ne lopu koko syksynä. JAMKO tarjoaa monipuolisesti erilaisia tapahtumia pitkin lukukautta, tehdäänpä siis pieni katsaus syksyn kalenteriin. Tässä pieni yhteenveto minun järjestämistä ja vähän muidenkin järjestämistä tapahtumista. 



10.9, 9.10 & 13.11 JAMKOn Peli-illat

Mikäli olet lautapelien hallitseva Suomen mestari tai vasta aloitteleva tunari, olet tervetullut JAMKO Cafeeseen pelaamaan meidän kanssa lautapelejä! Peli-illat ovat päihteettömiä tapahtumia, joten siellä on oiva tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ilman huutavaa musiikkia tai alkoholin luomaa tyhmyyttä ;) Voit tuoda paikalle myös omat suosikkipelisi ja JAMKO tarjoaa pientä naposteltavaa pelien yhteyteen. 



11.9. JAMKOn Lukuvuoden avajaispiknik ja risteily, sekä loppubileet
Tämän viikon torstaina vietetään piknikkiä Lutakonpuistossa toivottavasti aurinkoisessa säässä (kopkop). Paikalle tulee meidän koulutusalajärjestöjä, joiden ständeillä nähdään mm. ongintaa sekä frisbeegolfia ja DJ tulee nostattamaan tunnelmaa! Bileristeily on jo loppuunmyyty, mutta iltabileissä on tanssilattialla tilaa. Sisäänpääsystä veloitetaan 3€ ja ovella käy ainoastaa käteinen!! 


18.9 Tursajaiset
Uusien ykkösten oma juhla! Tuona päivänä kaupungilla nähdään erilaisia sarjakuvasankareita ja piirroshahmoja, olenpa kuullut siellä liikkuvan Pikku Myyn ja Peppi Pitkätossun. Tursaat pääsevät tutustumaan uusiin ihmisiin omassa ryhmässään ja kiertämään hauskoja rastejä ympäri kaupunkia. Ainakin testiryhmä totesi rastit toimiviksi keväällä kun niitä testailtiin ;) 

17.9, 8.10, 4.11 & 3.12 JAMKOn Jälki-istunnot
Kun ei kerran oikeaa jälki-istuntoa voi enää näin korkeakoulutasolla saada, niin järjestetään se itse! Jälki-istunnot, tuttavallisesti Jälkkärit, järjestetään Social Housessa, mikä sijaitsee Sokos-hotelli Jyväshovin alakerrassa. Jälkkäri-iltoina tarjolla on perinteinen pubivisa sekä oheisohjelmaa, kuten ensimmäisellä kerralla pelaamme Bingoa! Jokainen ilta perustuu jonkin teeman ympärille. Tulehan paikalle klo 19:00 alkaen :)

30.9 Haalarikastajaiset
Uudet haalarinomistajat, teitä ei ole unohdettu. Haalareiden pukeminen ensimmäistä kertaa on se, mitä monet uudet aloittavat opiskelijat odottavat intopinkeänä heti ensimmäisestä päivästä lähtien! Haalarikastajaisissa päästään vannomaan haalarivala ja opetellaan laittamaan haalarit niin, että oma koulutusala näkyy kunnolla, varokaa siis ruuhkaa peilien edessä, oiva tilaisuus ottaa belfie ;) 

23.10 Pubirundi
Matkustan ympäri Suomea, laukussa pullo pelkkää maitoa.... Minne bussi vie, sitä en tiedä minäkään mutta matkalla tulee olemaan huikeita pieniä kyläkuppiloita ja mahtavia suomalaisia maisemia. Bussiin mahtuu n. 50 ja liput viedään käsistä. Mikä onkaan tämän vuoden teema? Sen paljastumista odottelessa, mutta tältä matkalta moni ei halua jäädä paitsi. 

5.11. Pikkujoulukauden avajaiset + vaalivalvojaiset  
Pikkujoulukausihan alkaa jo lokakuussa, mutta me korkkaamme sen marraskuun alussa. Edustajistovaalien äänestystulokset julkistetaan ennen illan juhlia, oletko sinä jännittämässä omasta edustajistopaikasta? Illalla sukellamme tanssin ja juhlan pyörteisiin Bran katon alle. 

No jopas on tapahtumia!! Eikä tässä vielä kaikki, hengailuillat ovat tulossa vielä näiden väleihin sekä kaikki Sannan ja hänen tiiminsä järjestämät IC Burger Party Nightit sekä IC Movie Nightit. Kaikista näistä löytyy lisätietoja JAMKOn nettisivuilta. Tule rohkeasti mukaan ja ota kaverisi myös, vaikka täällä tutustuu uusiin ihmisiin varmasti! Ehkä löydät sen uuden sydänystävän tai jopa elämäsi rakkauden. 
Mutta jotta kukaan ei väsyisi ja kouluakin tulisi käytyä, ei missään tapahtumassa ole pakko käydä vaikka kuinka ne luokkakaverit painostaisivat :)

Iina
Huvi ja kulttuuri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti