torstai 18. syyskuuta 2014

...ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Olipa kerran opiskelijakunta nimeltään JAMKO, joka järjesti kerran vuodessa suuret juhlat, joita Tursajaisiksi kutsutaan. Juhliin olivat tervetulleita kaikki ammattikorkeakoulun opiskelijat, mutta erityiskohtelua päivän aikana saivat osakseen ensimmäistä vuotta aloittelevat opiskelijat. Pahaa aavistamattomat tursaat, joiksi näitä uusia opiskelijoita kutsutaan, saapuivat paikalle pukeutuneena mitä erikoisemmiksi ja värikkäämmiksi piirroshahmoiksi.

Tämän kaiken takana on ollut useita työläitä ja hikisiä tunteja, joita iltojen pimetessä on vietetty F-siiven sokkeloisissa luolissa. Kuhinaa on riittänyt kuin muurahaispesässä ja jokaista apukättä on tarvittu lähes 1000 opiskelijan seikkailua suunnitellessa. Tätä joukkoa ohjaa ja opastaa päivän aikana noin 70 hengestä koostuva vapaaehtoisten porukka! On suunniteltu ja testailtu rasteja, hankittu palkintoja, tarkkailtu budjettia, markkinoitu lippuja ja hankittu lupia. 

Henkilökohtaisesti ensimmäiset painajaiset piirtyivät verkkokalvoille vasta toiseksi viimeisenä yönä ennen tapahtumaa, mutta elohiiri silmäkulmassa on muistuttanut lähestyvästä päivästä jo kolmen viikon ajan. Puolen vuoden matka tapahtumajärjestämisen ytimeen on opettanut paljon ja lopputuloksen näkeminen ilon ja naurun piirtymisenä osallistujien kasvoille luulisi olevan parasta palautetta mitä järjestävä taho voi saada.

Joten matka alkakoon!
Ihanaa Tursajais -päivää!
t. Niina, JAMKOn vertais- ja degree tutorvastaava


 
Tunnelmia viime vuoden Tursajaisista, nouseekohan Jarkko Pupu tänäänkin nostattamaan tunnelmaa?

Linkki Tursajaislaskuriin - oletko valmis!
http://www.timeanddate.com/countdown/party?iso=20140918T1430&p0=1397&msg=Tursajaiset
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti