lauantai 20. syyskuuta 2014

Tursajaiset TOP10



Tursajaiset tuli ja meni hurjalla vauhdilla. Sää oli aivan loistava, kuten myös tunnelma! Järjestävän tahon puolesta tapahtuma oli rauhallinen ja kaikki sujui kuin tanssi.


Tapahtuman johtajana tahdon kiittää kaikki tapahtuman järjestämiseen osallistuneita henkilöitä; rastilaisia, ensiapuhenkilöstöä ja järjestyksenvalvojia, valokuvaajaa, yhteistyökumppaneita ja JAMKOn hallituksen väkeä, työntekijät mukaan luettuina! Kiitos myös tursajaiskansalle, jota oli sankoin joukoin liikkeellä, sillä te olette tämän kaiken suola!

Tursajaispäivän top3 - järjestäjän näkökulmasta:

1. Tunnelma; Lähtöalueelta aina jatkoille saakka tunnelma oli aivan järjetön! Varmasti erinomainen keli vaikutti päivän iloiseen tunnelmaan ja sitä oli mukava katsella.

2. Asut; Tursajaiskansa oli tänäkin vuonna panostanut asuihinsa ja se näkyi! Parasta tekemistä oli arvuutella ja muistella lapsuuden piirroshahmoja tursajaisväen seassa.

3. Palkintojen jako; Jatkot Brassa keräsivät paljon juhlakansaa saman katon alle ja tunnelma sen kaiken keskellä oli huikea! Jokainen palkittu tuuletti kuin voittaja ja jokainen rasteille lähtenyt ja ne suorittanut voi mielestäni pitää itseään voittajana.

Tursaat on nyt virallisesti vihitty opiskelijaelämään ja kunhan haalarit saapuvat, niin kastetaan nekin perinteiden mukaisesti osaksi opiskelijan arkea!

Tässä Tursajaisten TOP10 joukkueet ja fiilispalkinnon voittaja. Loput tulokset julkaistaan paperisena versiona ensi viikolla ja ne on luettavissa ainakin JAMKOn toimiston edessä olevalla ilmoitustaululla. Pisteitä jaettiin joka rastilla suorituksesta (0-7) ja fiiliksestä (0-3).
//
 Here you can read the names of TOP10 teams with their points. Rest of the results are revealed next week on paper. You can find them from the wall in front of the JAMKO's office. From each check points you could get points of the task performance (0-7) and the team's atmosphere (0-3).

1.Jumalaiset karitsat 68
2.Touhutipat 67
3.Arjen antisankarit 66
4.Parhaat vompatit 66, Fiilispalkinnon voittaja
5.Likainen rusina 65
6.Satumetsän karkurit 63
7.Pepe-team 63
8.Weeners 63
9.Bimbambinot 62
10.Discoliskot 62

Hyvää viikonloppua kaikille!
-Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti