maanantai 28. lokakuuta 2013

Otatko sä meiltä puhelimet pois?

Tänä maanantaina JAMKOn hallitus ja henkilökunta pakkasi kimpsut ja kampsut vuokrachrysleriin ja Annan skodaan ja suuntasi Jämsänkoskelle. Annan kulkue selvisi matkasta ihan hieman paremmin autossa olevan Tuksun (navigaattori) ansioista. Matkalla mökille seitsemänpaikkainen perheauto jäi kertaalleen jumiin pikkuiseen ylämäkeen ja ajoi jo melkein perille. Pimeyden keskellä usko ja valo loppuivat, joten kerran käännyttiin takaisin ja sitten mentiin vielä takaisin. Loppu hyvin kaikki hyvin ja perillä odotti todella lämpimät majoitusmökit.

Tiukkaa pohdintaa tulevan vuoden toiminnasta
Maanantai-illan ja tiistaipäivän aikana on tarkoitus saada aikaan JAMKOn toimintasuunnitelma vuodelle 2014. Pohdittavia asioita onkin paljon, sillä muutoksen keskellä eletään oikeastaan jatkuvasti. Liikuntapalvelut ovat muuttuneet, viestintäkanavat ovat muuttuneet, edunvalvonnan työtehtävät ovat lisääntyneet ja maanlaajuisissakin asioissa tapahtuu jatkuvasti, kun AMK-lakia uudistetaan. Paljon on pähkäiltävää parille päivälle, mutta sitä varten tänne on tultu!

Oona äänestää peukalollaan
Ilta on työstetty asioita varsin tiiviisti ja välillä kiivaastikin keskustellen. Nyt ensimmäisenä iltana ollaan pikkuhiljaa saatu ns. suuret linjat, eli toimintasuunnitelman pääkohdat hiotuksi paikalleen. Huomiselle jää vielä ainakin sektorikohtaisten tavotteiden asettaminen sekä tulevien toimijoiden perehdytysaikataulujen laatiminen. Jännittävää! Melkein kyllä mahasta ottaa kun tajuaa, miten lopussa tämänkin vuosi on. Aika menee niiiiiiiin nopeasti. Mutta paljon hyviä ja ainakin viimeisen päälle hiottuja asioita ollaan edustajistolle esittämässä ensi vuotta varten.

Kannan täyden vastuun omista muistiinpanoistani eivätkä ne edusta JAMKOn virallista linjaa
Tiesithän, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kuka siellä edustajistossa istuu? JAMKO on tänä vuonna rakentanut vaalikoneen äänestäjien tueksi ja turvaksi. Äänestys on alkanut tänään ja jatkuu 6.11. asti. Käytäthän äänesi!


Ja niin. Ei, en ottanut Annan enkä kenenkään muunkaan puhelinta pois. Mutta hyvä idea. Ehkä huomenna?

Huomenna lisää hallitusevakon kuulumisia!

Päivä pulkassa.



Mökkihöperöisyysterveisin

Minna K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti