torstai 10. lokakuuta 2013

Lomalla viimeinkin....?

Huomisen jälkeen starttaa! Syksyn odotettu kontaktivapaa viikko? Mitä TE meinaatte tehdä?

Oma ajatusmaailmani on ollut sellainen, että lomat on hyvää aikaa tehdä töitä. Ja tottahan se onkin. Rajakatu hiljenee hieman, toimistolla on vähemmän porukkaa ja mahdollisuus tehdä enemmän asioita, jotka vaativat paneutumista ja keskittymistä. Mutta tänä syksynä minä olen lomalla!

Viisi päivää vapaata tuntuu vähän kummalliselta ajatukselta ihan tuosta noin vaan, joten olen aika huolella suunnitellut tulevien päivien ohjelman. Maanantaiaamuna kummityttöni saapuu Jyväskylään, ja pari päivää otetaan tyttöjen kesken ihan iististi, eli syödään jäätelöä ja shoppaillaan. Aloitin tänä syksynä Jyväskylän yliopistossa yhteisöviestinnän maisteriohjelmassa, ja tiistaina on iltapäivästä luvassa myös yksi luento. Samana iltana suuntaan lätkämatsiin seurueessa, josta ei varmasti naurua puutu :)

Pieni välihuomautus tähän. On ihan todella mahtavaa olla taas aktiivinen opiskelija. Tiedättekö, mennä luennolle ja kuunnella? Joku syöttää minulle ajatuksia, joita voin rauhassa pohtia ja pyöritellä päässäni. Olen ollut ihan tosi innoissani tuosta opiskelusta. Toivotaan että vauhti säilyy gradun maaliin saattamiseen asti.

Keskiviikkon ajattelin käyttää parin kaverini tapaamiseen ja opiskeluun. To do -listalla on ainakin englanninkielinen essee kriisiviestinnästä, essee minusta ja Anthony Giddensistä (jep, minäkään en ollut kuullut hänestä. Googlatkaa.) sekä uutiskatsausta Marimekon plagiointikohusta. Saatan tehdä myös vähän töitä, mutta vain vähän. Suunnittelun alla alkaa pikkuhiljaa olemaan JAMKOn ensi vuoden talousarvio sekä hallitusevakon ohjelma, jonne lähdemme loppukuusta työstämään ensi vuoden toimintasuunnitelmaa.

Loppuviikon ajattelin ottaa ihan rennosti ja... chillata. En ihan oikeasti tiedä mitä tuo sana tarkoittaa, mutta uskon että se sopii tähän. Käydä keskellä päivää lenkillä ja kuntosalilla sekä yliopistolla korkeakoululiikunnan tunneilla. Siivota kotona ja tuijottaa Avalta kaikkia niitä ohjelmia, joita ei normaalisti ehdi katsoa. Tämän hetkinen suosikkini on se, jossa tehdään ihan jäätäviä täytekakkuja.

Tuleva viikko tulee meille jokaiselle varmasti tarpeeseen. Elo-ja syyskuu ovat menneet niin nopeasti, että jonnekin se kesä hävisi ja syksy tuli. Ottakaa rennosti, ulkoilkaa ja kerätkää voimia loppuvuoteen.

Rentoa syyslomaa kaikille! Viikonloppuna luvassa asiaa ainakin JAMKOn vuosijuhlista :)

Minna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti