torstai 10. tammikuuta 2013

Tulvii Pohjanmaa


Opiskelijakunta-aktiiveja nimittäin! Tänä aamuna startattiin melkein koko hallituksen voimin kohti lakeuksia. Pikaisen tutustumisen perusteella pohjalaista verta löytyy hallituksesta sen verran, että JAMKOssa jyllännyt Itä-Suomen ylivoima saa tänä vuonna haastajan vastakkaisesta ilmansuunnasta...katsotaan mitä tuleman pitää ;)

Matka kuitenkin toi turvallisesti Seinäjoelle, josta matkasimme kaveriopkujen kanssa bussilla Isokyröön. Tosin toiminnanjohtaja ehti Tampereella pysähtyessä jo kertaalleen hukata junaliput, mutta onneksi oltiin asemalla, josta ne sai kätevästi tiskiltä uudelleen paperisiksi. Eläköön ajoitus ja älypuhelimet!

KIITOS VR!
Täällä siis ollaan! Menossa mukana on opiskelijakunnat Vaasasta (VAMOK), Seinäjoelta (SAMO), Satakunnasta (SAMMAKKO), Turusta (TUO) sekä Tampereelta (TAMKO). Isolla porukalla ollaan liikenteessä ja tutustutaan toisiimme sekä muiden opiskelijakuntien toimintaan. Ohjelmassa on mm. esiintymiskoulutusta, kokouskäytänteitä, ryhmätöitä ja monenlaista muuta.
Liikuntavastaava Erja ja puheenjohtaja Neea

Hallituksen vuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Paljon ollaan perehdytty asioihin, mutta myös kääritty hihat ja ruvettu hommiin. Ensi viikolla perehdytään vähän lisää, käydään tutustumassa meidän isoveljeen JYYhyn sekä Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOASiin ja perjantaina vielä siihen tärkeimpään, eli toisiimme. Sunnuntaina aamulla matka jatkuu kohti Helsinkiä, jossa seilaamme Itämeren aalloilla pari päivää kaikkien muiden opiskelijakuntien kanssa. Pelkkää hurvittelua ei tammikuu kuitenkaan ole, vaan hommia paiskitaan koko ajan ja usein vähän enemmänkin.

Huvi- ja kulttuurivastaava Heli ja koulutuspoliittinen vastaava Heidi
Talvi tuntuu pitkältä, mutta kannattaa hypätä rohkeasti JAMKOn kyytiin mukaan! Ensi viikolla starttaa IC After Hoursit keskiviikkona Memphisistä ja seuraavalla viikolla on luvassa Jälki-istuntoa. KOOLSin lentopalloturnauksessa 25.1. on vielä tilaa ja 18.1. on JAMKO Caféssa Hengailuilta. Myös kuntosali on jälleen lomien jälkeen auki normaalisti, eli bodailemaan pääsee kuutena päivänä viikossa. Älä siis jää kotiin vaan lähde liikkeelle, niin opiskelukin maistuu paremmalta(ja kevät tulee nopeemmin!)

Ja IC-vastaavan paikka, jossa edellisessä kirjoituksessa mainitsin, on herättänyt mielenkiintoa, mutta jos vielä mietit, haluaisitko hallitukseen mukaan, niin älä mieti enää. Ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajistoon, pj@jamko.fi tai vpoj@jamko.fi.

Tupa täynnä opiskelijakunta-aktiiveja.

Lumisin ja aika vilpoisin terveisin Isokyröstä,



Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti