sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunday morning, rain is falling...



Ravitseva aamupala, D-vitamiinit ja Hesari.<3
 
... Paitsi ettei sadakaan! Tänäänkin oli hyvä ilma. :) Ja kyllä se vain on niin, että parasta mitä voi sunnuntaiaamuna olla on iso aamupala ja sunnuntain Hesari (normaalina tai tabloidina). <3 Ulkopaikkakuntalaisena en ole oikein lämmennyt muille lehdille samalla tavalla ja Hesari pitää ajantasalla, mitä kotipaikkakunnalla tapahtuu. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin että lehtitulee opiskelijakotiin puoleen hintaan!

Jyväskylä on kyllä melko mukava paikka asua, koska opiskelija saa alennuksia muustakin elämisestä ja olemisesta. Tällä viikolla kävin hierojalla (-15%), ostamassa uuden uimapuvun (-15%), uusimassa bussikortin (40 matkan matkakortti 49€ (norm. 67€) ), vuokraamassa videon (1e (norm. 3e) ) sekä syömässä (-20%). Kaikki yhdellä pienellä opiskelijakortilla!

Mistä näistä eduista sitten saa tietoa? No täältä! Opiskelijan Jyväskylä on sivusto, joka auttaa arjen kinkkisissä päätöksissä (=minne menisin ostoksille, että menettäisin mahdollisimman vähän rahaa). Koska omaa suosikkiani, Helsingin Sanomien opiskelijatilausta, ei löytynyt sivustolta, pystyin käydä ehdottamassa sen lisäystä sivustolle. Ja juuri sinulla on tämä sama mahdollisuus. Tutkaile, tutustu, ilmianna ja hyödynnä. Näin mä ainakin teen.


Vaikka suurin osa alennusmyynneistä loppuu ensi viikolla, voivat opiskelijat edelleen luottaa edullisempaan elämään. Ja lukea Hesarinsa puoleen hintaan.

 t. Oona 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti