torstai 3. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta!


JAMKOn toimisto herää hiljalleen joulu-unilta, ja palaa aherruksen pariin. Vuodenvaihde on aina mielenkiintoista aikaa. Toimiston tyypit vaihtuvat yhdessä yössä toisiin, kun hallitus saa uudet jäsenet ja he aloittavat luottamustehtävässään. Kalenterit täyttyvät tapaamisista, palavereista ja kokouksista, ja siinä samalla vielä perehdytään JAMKOon ja toimintaa olennaisesti ohjaaviin asioihin, kuten uuteen strategiaan, toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon. Ja sitten vielä rakennetaan ryhmähenkeä ja tutustutaan toisiimme! Hieman kiireistä, mutta erittäin mukavaa aikaa :)

Itselläni vuoden aloitti viime vuoden talouden kertaus, eli laskujen läpikäynti, sektorikohtaisten loppulukemien ihmettely ja tilinpäätöksen valmistelu, jotta tilitoimistolla olisi edes vähän helpompaa tässä JAMKOn ja JOPOn sekamelskassa. Lisäksi päässä pyörii monet ajatukset JAMKO-Akatemiasta, jonne edelleen odottelen hakemuksia Teiltä, aktiiviset opiskelijat! JAMKO-Akatemia on käytännönläheinen opastus järjestötoimintaan, JAMKOon ja työelämään. Siellä opitaan kädestä pitäen, miten suunnitellaan organisaation vuoden talous ja muu toiminta, miten toimitaan kokouksissa, miten markkinoida, myydä ja niin edelleen. Aiheet vaihtelevat joka kerta, ja kouluttajina toimivat oman alansa asiantuntijat. Pistähän siis tutor,edaattori tai KAJ-toimija hakemuksesi tulemaan minulle; toiminnanjohtaja@jamko.fi. Akatemian läpikäynti on myös osa Opiskelija-aktiivina JAMKissa kurssia, eli mikäli opintopisteitä aktiivisuudesta mielii saada, on akatemian läpikäynti edellytys niille.

Alkuvuodesta täydennämme hallitustamme vielä yhdellä jäsenellä. IC, eli International Club etsii vielä sektorivastaavaa. Jos siis toiminta kansainvälisessä ympäristössä eri tapahtumien merkeissä kiinnostaa, niin otathan yhteyttä joko minuun, Minnaan tai puheenjohtaja Neeaan, pj@jamko.fi. Jos olet motivoitunut ja innokas, niin haluamme sinut mielellämme tämän vuoden Dream Teamiin!

Loppuun vielä kertaalleen hyvät ja onnelliset uuden vuoden toivotukset! Myöhemmin hieman lisää siitä, mitä sisältyy JAMKOn uuden vuoden lupauksiin. Repäisimme ja teimme heti kerralla lupaukset kolmen vuoden ajaksi....;)

Tammikuisin terveisin,
Minna

Google-kuvahaun tulos sanalle "Tammikuu".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti