sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Liikuntaa siellä ja täällä

Viime perjantaina saatiin tietoa siitä, että tulevana syksynä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston liikuntapalvelut yhdistyvät Jyväskylän korkeakoululiikunnaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat mahdollisuuden yli 65 ohjattuun liikuntavuoroon viikossa, ja tämän lisäksi vielä useat palloiluvuorot päälle. Vielä tulevana syksynä kaikki palvelut eivät yhdisty, mutta se on selkeänä tavoitteena tulevaisuudessa. Siksipä heti ensi syksystä alkaen kaipaammekin teidän palautettanne kaikesta liikuntatarjonnasta, mitä on saatavilla. Hieno juttu, että pitkään tehty valmistelu tuottaa tulosta ensi syksynä!



yy, kaa, koo, NYT!

Mitä muuta tämä tarkoittaa? Avoimia ja vielä ratkaistavia asioita yhdistymiseen liittyen on monia. Kuka tekee, mitä tekee, miten saadaan tietojärjestelmät toimimaan siten, että kaikki toimintaa pyörittävät osapuolet saavat ne käyttöönsä? Mietin myös, olemmekohan osanneet ottaa kaiken tarpeellisen huomioon. Onneksi syksyyn on kuitenkin aikaa ja kevättä ja kesää on vielä jäljellä, joten uskon kyllä, että syksyllä olemme valmiita.

Yhteinen rakenne yliopiston kanssa tuottaa toivottavasti muitakin uusia juttuja, kuin yhteiset liikuntapalvelut. Suurin henkilökohtainen toiveeni on, että se passiivinen ryhmä, joka ei vielä ole löytänyt liikunnan tuomaa iloa ja hyvää oloa, löytäisi liikuntaharrastuksen pariin, varsinkin kun se on nyt mahdollista tehdä sekä kattavasti että edullisesti. Uskon myös, että opiskelijoiden ja henkilökunnan välinen yhteistyö tiivistyy. Hyvinvoinnin sektorilla osaamista ja tietoa löytyy valtavasti molempien korkeakoulujen edustajista, joten erilaisten tutkimusten ja hankkeiden myötä on mahdollisuus lyödä viisaat päät yhteen.

Lisäksi yhteinen korkeakoululiikunta tuo mukanaan myös työllistävän vaikutuksen. Ohjaajia tarvitaan runsaasti tulevan syksyn tunneille, ja tällä hetkellä on käynnissä osa-aikaisen liikuntasihteerin rekrytointi. Olisitko sinä uusi kasvo JAMKOn toimistolla ja yliopiston puolella? Työnkuva on monipuolinen ja taatusti mielenkiintoinen. Hakuilmoituksen löydät täältä. Ohjaaja-asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jamko.fi tai liikunta@jamko.fi.

Aktiivinen ja nauruntäyteinen viikonloppu alkaa lähestyä loppuaan. Vietin sen vanhojen koulukavereideni kanssa, ja nykyään olemmekin tiivis ystäväporukka, josta jokainen asuu vähän eripuolella Suomea. Rentouttavan viikonlopun jälkeen on aika suunnata katseet kohti ensi viikkoa, joka alkaakin sähäkästi klo 6.22 junamatkalla Helsinkiin. Luvassa on SAMOKin ylimääräinen liittokokous, jonka aiheesta bloggailen lisää vielä huomenna.


Ystävät.


Hilpeää ja aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!

PS. Onnea KOOLSin lentisjoukkueille, jotka hienosti selvittivät itsensä lohkokakkosiksi. Täällä odotellaan tulospalvelun päivitystä sydän pamppaillen!

MinnaK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti