keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hello Finland it's Mariehamn calling!

Vai miten se oli? Yllättävän monet ovat olleet hukassa maantieteen kiemuroissa, kun kerroin että lähden töihin Maarianhaminaan. "Niin missäs se olikaan?" No Ahvenanmaalla.
Vacker. Vackare. Vackrast. Åland.

Joskus se opiskelijaelämä on vain sellaista, varsinkin opintojen loppuvaiheessa, että elämä vie ja opiskelijaelämän määritelmä laajenee. Opiskelijaelämä ei ole enää pelkkää tunneilla istumista vaan tie saattaa viedä kauemmaksikin Puistokadun kampuksesta. Syksyllä olin töissä Turussa ja nyt vielä himpunverran kauempana Ahvenanmaalla. (En nyt haluaisi mainostaa, mutta uusi Clas Ohlson Åland/Mariehamn avataan 16.5.!) Viimeiset tunnit JAMKissa on oikeastaan käyty ja edessä on muutama rastitehtävä, harjoitteluita ja se pakollinen ruotsin kurssi... (Jonka muuten vannoin että ei jää viime tinkaan!) Ehkä Ahvenanmaa ja sen ruotsalainen ilmapiiri auttaa tässä mission impossiblessa.

No mutta. Opiskelijaelämää ei minulla tällä hetkellä juurikaan ole, mutta muutaman viikon päästä ne taas käynnistyvätkin, kun Ahvenanmaan elämä jää taakse. Ja olipa muuten jänskää lukea sähköposteja Tursajaisten suunnitelmista..! Teema on päätetty ja näin kauempaa katsottuna muutkin valmistelut näyttivät olevan hyvällä mallilla. Hauskaa päästä tänä vuonna seuraamaan sivummasta mitä tuo uusien opiskelijoiden yksi mieleenpainuvimmista päivistä tuokaan tullessaan. Viime vuodelta kun jäi niin mahtavat muistot toisena pääjärjestäjänä!



t. Edarin VPJ Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti