torstai 11. huhtikuuta 2013

Levin rinteitä ja kevätaurinkoa

Kappas! Torstaissa mennään ja nyt vasta pääsin tämän bloggailun pariin. Viikko on mennyt enemmän tai vähemmän suhatessa siellä sun täällä. Alkuviikon vietin Levin laduilla ja rinteessä, ja vasta eilen keskiviikkona palasin tuttuihin rutiineihin toimistolle. Alkaa olla jo kevättä ja kesääkin rinnassa, kun eilen aamupalaverissa lyötiin kesälomien ajankohdat lukkoon :)


Levin kavereita


Vaikka kiurut ja pääskysetkin ehkä kohta ennättää Suomeen, ei JAMKOn toimistolla vielä hiljene pitkiin aikoihin. Oikeastaan voisi sanoa, että alkaa tietyllä tapaa uusi opiskelukausi, kun JAMKin Summer Schoolilaiset saapuvat Jyväskylään kevään mittaan. Lisäksi huomenna on luvassa tulevan syksyn liikuntapalveluihin liittyviä uutisia, joista heti aamulla lisää. Sen voin luvata, että paaaljon parempaa kohti ollaan matkalla. Oma liikuntaharrastuksenikin saa toivottavasti vähän uutta potkua takapuolelleen, sillä vähittäistä hiipumista on ollut havaittavissa. Ei tietoakaan kesäkunnosta, josta masentuneena otin luurin käteeni ja pakotin JAMKOn vanhan alumnin, Outin kanssani salille parin tunnin päästä! Tuplahyöty!

Kohti kesäkuntoa...eh?


Myös opiskelijoiden vuoden suurin juhla, Wappu, on ihan kohta täällä. Meidän hallituksen Sami on ahkeroinut Amazing Racen parissa yötä päivää - ja ilmoittautuminen täyttyi viidessä minuutissa. Ihan huikeaa, hyvä Te, hyvä Sami! Tällä kertaa startti onkin täältä Rajakadun kampukselta, joten saadaan wappuhulinaa välillä tännekin.

Kevään lisäksi JAMKOn toimistolla eletään syksyä jo pitkälle. Opiskelijakortteja, jäsenpalvelupisteitä, bileiden päivämääriä ja muita tapahtumia suunnitellaan jo ahkerasti. Niistä ja monesta muusta asiasta kuulette huomenna lisää.

 PS. Kävin Levillä kuuntelemassa J.Karjalaista, joka oli kyllä ihan huikea. Tässä yksi suosikeistani:





Aurinkoa torstai-iltaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti