maanantai 19. marraskuuta 2012

Maanantai, tapaamme jälleen...

Moi!

Aloitan viikon bloggailut omaperäisesti esittelyllä! Olen Neea, JAMKOn koulutuspoliittinen vastaava ja hallituksen varapuheenjohtaja. Tykkään kissoista, kirahveista ja täydestä kalenterista. Erityisesti sydäntäni lähellä on myös edunvalvonta, jota oon oppinut tänä vuonna rakastamaan aika paljon! En kauheasti tykkää valaista enkä oranssista väristä. Tämän viikon ajan saatte nauttia mun ajatuksista ja kirjoituksista!

Nyt on maanantai. En aina erityisesti pidä kyseisestä viikonpäivästä, mutta mulla tuntuu olevan niitä kohtuullisen usein, välillä useita kertoja viikossa. Maanantai ei suinkaan ole minulle vain viikonpäivä, vaan ehkä enemmän mielentila ja elämäntapa. Maanantai on se päivä kun pitäisi saada koneisto viikonlopun jäljiltä käyntiin, se päivä jolloin yleensä on eniten tekemistä ja välillä jopa vähän ahdistaa, mutta myös usein se viikon tehokkain päivä. Mun maanantai näytti tänään tältä:



9:00 Herätyskello soi. Koska näin omituisia unia ja nukuin vähän huonosti, laitoin torkkua päälle. (Okei, aloitin vähän laiskasti tän päivän).

10:00 Herätyskello soi uudelleen. Pakko herätä.

11:30 Toimistolla. Sähköposteihin vastailua, viikon aikataulujen suunnittelua ja tarkentamista ja illan hallituskähmintöihin valmistautumista. Viikon aikatauluissa olisi mm. Jupinaviikon palautteiden läpikäymistä, hallituksen iltakoulua ja loppuviikosta lähtö Tampereelle Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto SAMOKin liittokokoukseen.

14:00 Ihanaisen Sopo-Taran kanssa lounastamaan. Tai oikeastaan ilta-aterialle (tarjoillaan päivittäin Rajacafessa, hintaa vaivaiset 2,70 sisältäen vaihtelevaa patonkia/piirakkaa/tms ja salaattipöydän, suosittelen!)

15:00 Hallituskähminnät JAMKO Caféssa. Tyrkkyjä vuoden 2013 hallitukseen oli mukavasti paikalla, ohjelmassa oli mm. tyrkkyjen haastattelua ja vapaata jutustelua. Eräs nimeltämainitsematon VPJ/kopovastaava saattoi myös tulla kaapista ulos...

17:00 JAMKOn edustajiston syyskokous JAMKO Caféssa. Edustajiston syyskokouksessa pääsin toimimaan sihteerinä, asialistalla oli mm. JAMKOn upouuden strategian, toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2013 hyväksymistä.

19:00 Toimistolla edustajiston kokouksen pöytäkirjan puhtaaksikirjoitus, muutama sähköposti ja kotia kohti.

20:00 Kotona kone auki ja blogin kirjoittelua sekä huomiseen valmistautumista.


Kuva lainattu nyt.fi sivulta, (c) Joonas Rinta-Kanto.

Huomenna luvassa pohdintaa Jupinaviikosta, meinasimpa vastata myös muutamiin JAMKOlle esitettyihin kiperiin palautteisiin. Oli muuten ihanaa huomata, kuinka paljon palautteista löytyi hyviä kehitysideoita, sekä JAMKOlle että toimitettavaksi eteenpäin JAMKille. Seuraavaksi ohjelmassa random elokuva ja rauhoittumista.Tänään oli kuitenkin aika hyvä maanantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti