keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ai että mitä mulle kuuluu?

Jahas, minun(Tomin) bloggailun aloitus venähtikin melkein puoleen väliin viikkoa, kiireitäkö?

Omaan alkuviikkoon mahtui työkiireiden lisäksi risteilyä MatkaRaTa:n sirkuksen messissä, sekä tänään käytiin Saarijärvellä Taran kanssa jupinaviikon merkeissä järkkäämässä kyselytunti.
Kiitokset kaikille osallistujille, hyvää keskustelua, nyt vielä loppurypistys Jupinoille niin Saarijärveltä kuin Jyväskylän päästäkin!

Kohta pitäisi alkaa pakkaamaan taas laukkua, iltabussilla lähtö Lahteen, jossa moroilemaan LAMKOn väkeä ja SAMOK-tyrkkyjä! Reissun varsinainen virallinen osuus alkaa huomenna aamulla sitten Vierumäellä, kun OLL:n (opiskelijoiden liikuntaliitto) aloittaa vuosittaisen liittokokouksensa. Paljon on asioita päätettävänä, kyseessä on kuitenkin vaatimattomasti Suomen suurin opiskelijajärjestö. Koitetaan vaikuttaa Aleksin kanssa asioihin meidän omien opiskelijoiden edun ja myös JAMKOn linjojen mukaisesti!
Lisäksi liittarissa valitaan ensi vuodelle OLLn hallitus, paljon on hyviä ehdokkaita tullut kaapista ja ilmaisseet kiinnostuksen. Saapa nähdä kenen taakse JAMKO asettuu ;)

Voisinpa vaikka postailla liittarikuulumisia noiden kahden päivän aikana lisää, kuulette sitte mimmosia aikaansaannoksia kokous on päättänyt!

Nii ja ootan muuten melko paljon lauantaita.
Sain kutsun Varapuun järjestämään Vaurastumisen perusteet - valmennukseen, mielenkiintoista koulutusta tulossa, josta on varmasti hyötyä ihan siviilin kuin oman firmankin puolella!

Ollaan kuulolla, ny kutsuu Chicago!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti