tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mikä kesäloma?

Tervehdys Helsingistä!

Suurin osa opiskelijoista kirmaa kesälaitumilla, mutta niin vain yksi JAMKOn HUKU (=huvi- ja kulttuurivastaava) istuu katkerana kuumassa tapahtumatuotantotoimistossa. Syynä ah niin ihana työharjoittelu! Se, että joudun suorittamaan harkan kesällä, on täysin omaa syytä; tajusin huhtikuussa, että paras ajankohta olisi ollut tammi-maaliskuussa.. Noh, onneksi työ on monipuolista ja pääsee välillä nauttimaan myös kesäkeleistä!
Mutta eihän ne kiireet pelkkään harjoitteluun lopu; kesän aikana täytyy työstää urakalla opinnäytetyötä ja tietenkin JAMKOn syksyn tapahtumia (esim Avajaispiknik 11.9. ;)). Eli ns. turhaa vapaa-aikaa ei ole näkyvissä koko kesänä.

Vaikka on kiireitä ja taas monta rautaa tulessa, olen silti iloinen kaikesta. Saan todella paljon kokemusta harjoittelusta tapahtumatuotannon parista sekä pystyn opparissani käyttää apunani kokemuksiani MatkaRaTasta, JAMKOsta ja kesän harkasta. Kaikki kolme solmiutuu yhteen ja sen avulla rakennan oman ammattitaitoni. Usein viimeisen kolmen vuoden aikana on tympinyt opiskelu ja on kyseenalaistanut valitsemansa alan, mutta nyt, kun alkaa näkyä valoa tunnelin päässä, on hienoa huomata, että kaikella olikin tarkoituksensa! Enään pitäisi tehdä koko opiskelun isoimmat työt :D

Tällä hetkellä harjoittelussa työstän isoa valokuva-projektia, joten latautumisien aikana kerkeää pohtia kaikenlaista elämästä :D Viikolla voisin postailla tarkemmin harjoittelustani sekä syksyn suunnitelmista JAMKOn osalta.

Nauttikaa kesästä ja varsinkin lomasta, kerran teillä sellainen on!!!  :D

Terkuin Huvi-Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti