torstai 6. syyskuuta 2012

Jotta opiskelijakin olisi mitä syödä

Hyvää iltaa ja hyvää ruokahalua! 

Koska kaikki ruokablogit on nyt niiiiin kuumaa kamaa, niin tänään minä jaan teidän kanssa päiväni ateriat. Oon minä muutakin tänään tehnyt kuin syönyt, mutta se ei oikein ole mainitsemisen arvoista. 

  JAMKO - Jotta opiskelijallakin olisi jotain mitä syödä

Eiliset avajaisbileet oli parhautta! Houkuttelin seuralaiseni mukaan sanomalla, että käydään vaan yksillä ja katsotaan mikä fiilis siellä on, ja mennään nopeasti takaisin kotiin. Suunnitelma ei ihan toiminut, kun oli niin hyvä meininki, että piti sen yhden jälkeen ottaa vielä toinen ja kolmaskin. Kolme annosta alkoholia illassa on ihan riittävästi tämmöiselle vanhalle tädille. Jos ette itse tiedä, miten alkoholia kuuluu käyttää, niin suosittelen tutustumaan Päihdelinkin ohjeistukseen :---D Aamulla kuitenkin oli niin väsy, että aamupalan söin vasta koulussa.

 Mandariini, vettä ja Tehy-purkkaa!

Aamupäivä koulussa kului kivasti Fingerporin mukaisissa merkeissä.
 
Päivän kohokohta on aina ruokailu, syystä että ruoka on hyvää ja syöminen kivaa. Meillä on nyt ollut tunnit Rajakadulla, joten Avecin tädit ja sedät oli tehneet meille ruokaa. Ehdoton suosikkini on tartarkastike. Voisin syödä pelkästään sitä... Jätin ateriaan kuuluneen lämpimän kastikkeen ottamatta, kun elin toivossa että tartaria sais tänään! No ei saanut.

 Kalamurekepihvejä Amican tapaan (L, M)


Minun mielenlaatu on sellainen, että kun palautan astiat, niin samalla unohtuu juuri syöty ateria ja iskee taas nälkä. Helpotin nälkää iltapäivätuntien aikana lukemalla Keski-Suomalaista, jota Rajakadulla jaettiin halukkaille, ja erityisesti sen välissä tullutta ruokalehtistä. Kesän aikana pyhästi lupasin, että nyt syksyllä panostan ruuanlaittoon. Homma on vaan niin, että minun koti on pizzerian yläkerrassa, joten jostain syystä varsin usein kun aletaan kokkaamaan, jompikumpi meistä samaan ruokakuntaan kuuluvista opiskelijoista ehdottaa, että tehtäiskö pitsaa. Keskarin lehtisessä oli helppo ja nopea kreikkalaisen pitapizzan ohje, joten kun mozzarellan tuoksu iski kotiovella nenään, niin asia oli sillä selvä.

 Tämmösillä ohjeistuksilla mentiin.

 Charmander tuli mun kaa kokkaamaan.

Oli hyvää! Myös ruokakuntamme toinenkin osapuoli arvosti.

Nyt kun on maha taas täynnä ja mieli hyvä, niin aion keskittyä siihen mitä osaan parhaiten: välttelemään opinnäytetyön tekemistä. Ajattelin käyttää iltani katsellen Päiviä ja Teuvoa.


Herneitä ja rakkautta,
Aino, edustajiston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti