keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Avajaispiknikin parhaat!

Terveisiä JAMKOn lukuvuoden avajaispiknikiltä!

Lukuvuosi on nyt korkattu kaivamalla haalarit kaapista ja fiilistelemällä alkanutta syksyä aurinkoisessa säässä, hyvässä seurassa ja hernekeittoa masussa Lounaispuistossa. Oli huippua nähdä kaikkia wanhoja tovereita ja tutustua uusiin opiskelijoihin. Ensiapuliivi sointui hienosti violetteihin haalareihini, ja yhdessä EA-parini Tuomaksen kanssa hoidettiinkin piknikin aikana kaksi synnytystä, yksi lonkkaleikkaus ja käytiin toteamassa yksi henkilö kuolleeksi. Ehehehe, sanoin mä yhdelle herrasmiehelle, että valitettavasti meillä ei ole oikeutta jakaa täällä lääkkeitä, apteekki on alakaupungilla... Haavereitta siis mentiin, joten sain kaikessa rauhassa hengailla ja käydä maistelemassa jokaisen Lounaispuistoon saapuneen yhteistyökumppanin kojulla tarjoilut. Parhaat karkit löytyi ehdottomasti Best Buddies'silta, niillä oli salmiakkia!

Lukuisten yhteistyökumppanien lisäksi koulutusalajärjestöt kokosivat omaa porukkaansa hengailemaan ja pelaamaan perinteisen mölkkyturnauksen. Paljon oli väkeä myös vaan piknik-meiningillä.

 Automaation väki oli houkutellut myös violettihaalarisia Hyvinvointiyksikön tyttöjä joukkoonsa.

Edustajiston puheenjohtaja Tuomas testaa AIESECin pisteellä tikanheittotaitojaan.

 Ammattiliitto PRO jakoi hernarii. Hyvää oli!

 Väkee piisas!

Niinku pipoo.

Jyväskylän insinööriopiskelijat JIO Ry:n porukka pelaamassa mölkkyä!

Piknikillä oli kansaa jos jonkinmoista tulevan insinöörin-, agrologin-, tradenomin- ja sun muun planttua. Yökerho Bran pisteeltä löytyi ongintaa, ja niin myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat JASTO Ry:n pisteeltä. Kalaa tuli ymmärtääkseni aika hyvin. Bralla oli kyllä niin tekniset vehkeet mukana, että se taisi olla enemmänkin virvelöintiä :D

 Nyt tulee kalaa!

 Ahti ja Ahdin antimet.

 Ihmiset ja ihmisten kaverit, aka JASTOlaiset. Minun murut!

 Tämmöstä tuli tavallisella mato-ongella.

 Treffasin myös Arskan.

 AIESECin Mira ei oikein oo osannu pukee noita tissiliivejä.

Luulen että tää tyyppi oli Bran ravintolapäällikkö tai joku muu iso pamppu.

Myös Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn edustajiston puheenjohtaja Eetu kunnioitti meitä läsnäolollaan. Tulimme siitä onnellisiksi, koska JYY on kaveri. Valitettavasti Eetusta ei oo kuvaa, mutta sen sijaan otin kuvan hienosta kuksasta, jotka JYYltä saatiin lahjaksi.
 
 Neea ja kuksa, kuksa ja Neea.

Otin myös pari kuvaa hienoista haalarimerkeistä! Niitähän voi esim. tämmösistä tapahtumista haalia.

 Insinööritoverini Samin hieno Rauno Repomies. Tulevana hoitotyön ammatilaisena arvostan haalarimerkin välittämää viestiä: vain otetut lääkkeet auttavat.

Sairaanhoitajatoverini Tuomaksen tutoroinnilla ansaitsema JASTOn rakkaudentunnustus.

 Sosionomimuru Karo tykkää TEHYstä!

 JAMKOn hallituksen tutorvastaava Oona oli tuunannut omaa merkkiään.

Piknikillä kuultiin myös vaalikuulutus! Nyt alkoi liikkeet kohti vallan kahvaa, eli ehdolleasettuminen JAMKOn edustajistovaaleihin. Jos opiskelija-aktivismi ja todellinen vaikuttaminen opiskelijakunnan asioihin kiinnostaa, niin ei muuta kun tutustumaan lisää. JAMKOn nettisivuilta ja viimeviikon edunvalvontakirjeestä löytyy informaatiota.

 Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, tuleva insinööri Riina lukee vaalikuulutusta.

Piknikillä oli tietty myös rakkautta ilmassa!

 Insinöörirakkautta!

 Insinööri- ja Music and Media Management, eli tuttavallisemmin MöMMö-rakkautta!

 HUMAKO-Kätilörakkautta! Tässä siis meikä pussaa Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn puheenjohtaja Jannen mukanaan tuomaa "varapuheenjohtajaa" :3

Rakkauteen onkin hyvä päättää tämä kuvatykitys, ja suunnata valmistautumaan kohti iltaa ja lukuvuoden avajaisbileitä Brassa! JAMKOn huvi- ja kulttuurivastaava Ilonalta, eli tutummin Ilpolta tarkistin vielä pukukoodin. Ilpon sanoin JAMKOlaiset juhlivat tyylikkäästi mustassa, ja voivat myös kunnioittaa opiskelijakulttuuria pukeutumalla haalariin. Pakko siis luopua Pokémon-paidasta :C

Bibbaloissa nähdään!

<3 Aino, edustajiston varapuheenjohtaja

1 kommentti:

  1. IHANA AINO <3
    voisiks sä blogittaa koko syksyn ko noit sun juttui on nii kiva lukee!!
    LISÄÄÄÄÄ

    VastaaPoista