perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulun odotusta ja lopun alkua

Kopo-Neea täällä taas hei!

Terveisiä Helsingistä SAMOKin (Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto) johtajakoulutuksesta!

Kuten moni ehkä onkin jo huomannut (esim. JAMKOn facebook seinältä) on Joulu tulossa jo hurjaa vauhtia. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja kohta koittaa kauan kaivattu loma.

Ennen sitä pitää kuitenkin hoitaa hommat kunnialla loppuun. Edessä on vielä sunnuntaina (kyllä, sunnuntaina) viimeinen hallituksen kokous tällä porukalla, tämän jälkeen suuntaamme yhdessä evakoitumaan mökkimaisemiin. Ensiviikolla perehdytetään uutta hallitusta ensivuodelle, sekä hoidetaan viimeiset juoksevat asiat, luovutetaan puhelimet, avaimet ja siirretään katse tulevaan vuoteen. Lopun alkua, sanon minä.

Vuoden loppua ollaan JAMKOn toimistolla kauhisteltu jo jonkin aikaa. Syksy kun tuppaa opiskelijakuntatoiminnassa olla sitä kaikkein kiireisintä aikaa. Uudet opiskelijat valtaavat kampukset, toimiston syysruuhkat, runsaasti tapahtumia ja jännittävimpänä kaikesta: uuden edustajiston ja hallituksen valinta.

JAMKOlle valittiin syksyllä sekä uusi edustajisto, että hallitus ensivuodeksi. Uusi hallitus järjestäytyi ja jakoi vastuualueet ensivuodelle keskiviikkona 12.12.12. Ensivuonna hallituksessa hääräilee seuraavanlaisia tyyppejä:

Heidi Tonteri koulutuspoliittisena vastaavana,

Sami Tanttu sosiaalipoliittisena, sekä viestintä ja yritysyhteistyövastaavana

Lauri Jaatinen tutorvastaavana,

Karoliina Nuutinen KV-tutorvastaavana,

Heli Välikangas huvi- ja kulttuurivastaavana,

Erja Esala liikuntavastaavana, sekä

Anni Kinnunen IC-vastaavana.

Tämän vuoden toimijoista minä ja Olli pääsemme luotsaamaan porukkaa eteenpäin, Olli hallituksen varapuheenjohtajan ominaisuudessa ja itse puheenjohtajana. Myös tämän vuoden sopo- ja tutorvastaavat, Tarleena ja Oona, kaipailivat vielä santsikierrosta JAMKOtoiminnasta ja hyppäsivät edustajiston puheenjohtajistoon! Näyttää siis siltä että meillä on aika huippu vuosi tulossa ensivuodestakin, uusien hallituslaisten blogikirjoituksia pääsette varmasti lähiaikoina seuraamaan!

Vaikka fiilikset ovatkin aivan katossa ensivuotta ajatellen, on myös tietynlaista haikeutta ilmassa. Tämä porukka joka alkuvuonna ruodittiin kasaan, on muodostunut vähintäänkin toiseksi perheeksi. Kun näkee toisia joka päivä toimistolla, kokee yhdessä isoja onnistumisia (ja aina välillä niitä epäonnistumisiakin) ja hienoja hetkiä, unohtamatta myöskään sitä ainutlaatuisen (huonoa) huumorintajua, ei voi olla hitsautumatta yhteen.

Tahdonkin itse osaltani kiittää kaikkia tänä vuonna JAMKOn toiminnassa olleita tyyppejä joihin olen päässyt tutustumaan. On ollut maailman siistein vuosi. Erityiskiitos hallitusperheelle, ootte jokainen aivan uskomattoman ihania tyyppejä, välillä tosi ärsyttäviä ja toisaalta mitä luotettavimpia ystäviä. Tulen varmasti muistamaan jokaisen teistä lopun ikääni. (Pakollinen itkuvuodatus päättyy tähän).

Seuraavaksi siis katse kohti tulevaa vuotta, uusia haasteita ja kohta koittavaa joululomaa (jota on odotettu kuin kuuta nousevaa)! Muistakaa rentoutua, hauskanpitoa unohtamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti