sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Arkea opiskelijakunnassa - kiirettä pitää!

Heipä hei!

Huh mikä viikko! Harkan yhdistäminen JAMKOn kanssa on ollut äärimmäisen haastavaa, ehkä haastavinta koko vuodessa. No, vähän haastavampaa oli, kun lähdin 6 viikoksi Turkuun.. Mutta se on opiskelijakunnan arkea: ihmiset vaihtaa paikkaa, opiskelut elävät omaa elämäänsä, ja jotenkin kaikki saadaan tehtyä.

Jos mun viikon tiivistää nopeasti niin, se näytti kutakuinkin tältä:

MA JAMKOn the Joulukanterin vääntämistä + eka päivä harkassa









TI   Edunvalvonnan prosessitiimi toimistolla, harkkaa ja Tursajaisten kiitosilta (p.s. BRA on tainut käydä melko tutuksi osalle JAMKOn 2012 hallituksesta..?)



KE Edustajiston, kavereiden kesken edarin, järjestäytymiskokouksen valmistelua aamusta, harkkaa + sinne Ilponaattori-HuKun livestream kokouksen tapahtumista (gotta love WhatsApp!) - Sisäiset voitonjuhlat kun mut valittiin edarin vpj:ksi! :D Onnea myös muille hallituslaisille, vuosi 2013 näyttää mahtavalta!!



TO Glögi- ja Nyyti RYn peliostoksia kaupungilla SoPo Taran ja HuKu Ilonan kanssa, viimeisen mun vetämän tutortiimin valmistelua, viimeiset tutortiimit (sisäistä itkua, ja vähän helpotusta), tutoreiden pikkujoulut (kiitos osallistujille!) sekä JASTOn ja JIOn pettämättömän hyvät pikkujoulut illalla. (Kiusasin tutoreita viimeisen kerran leikeillä ja käytiin tietovisan muodossa läpi tutoroinnin vuosi 2012, yksi kysymyksistä liittyi alla olevaan preziesitykseen luennolta nro 2.)




PE Vapaapäivä - mikä se on??? Kalenteri meinas huijata tyhjyydellä, mut ai niin, ei niitä ole. Olin töissä. Clas Ohlson. <3

LA  Harjoittelua

SU Harjoittelua, tukkeutuneen sähköpostin tarkastelua (vastahan mä eilen sen luin?) ja orientoituminen ensi viikkoon.


Lopuksi haluan toivottaa Alpeilta löydetyn 5-apilan merkeissä oikein onnekasta ensi viikkoa - nyt on joulu! Olethan jo avannut JAMKOn joulukalenterin luukun? Vinkkinä mitä sieltä löytyy: nyt on PAKKO saada suklaata!!

<3: Tutor-Oona




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti